SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds Songahm Taekwondo Klubb
Träningstider

Terminstart 7 januari 2024.

Nya elever är välkomna den första veckan på terminen. Kontakta dag.blomgard@gmail.com för mer information och intresseanmälan.

Avgifterna finns under Börja träna.

 

Om träningen infaller på en helgdag uteblir träningen, t.ex. Annandag påsk (alltid en måndag).

Våra grupper

Ordinarie träning innehåller sparring, formträning, brädbrytning samt vapen. Det är också dessa grenar vi visar upp på testingar för nya bälten. Grupperna är indelade i ålder och bältesfärg.

 

Tigergruppen (3 - 6 år) se beskrivning nedan

Nybörjare barn (7 -9 år samt 9 - 12 år)

Barn

Avancerade

Mixgrupp - främst för vuxna och familjer som vill träna tillsammans.

Svartbältesgrupp

 

Legacy - se beskrivning nedan

Plusprogrammet - se beskrivning nedan

Tävlingsgruppen - se beskrivning nedan

 

 

Tigergruppen

Det är aldrig för tidigt för en kampsportare att inleda sin egen resa. Låt dina barn påbörja sin resa mot självförtroende, fokus och disciplin genom Tigerprogrammet, som är skräddarsytt för förskoleåldern. Några av höjdpunkterna i detta program inkluderar:

  • Tigrar erbjuder elever underhållande och spännande träning som främjar socialisering och finmotoriska färdigheter.
  • I Tigergruppen tränar vi efter olika djur tillsammans med bältesfärgerna. Detta ger ett interaktivt sätt för barnen att lära sig nya färdigheter.
  • Dessa små men mäktiga kampsportare tränar enligt samma Songahmprinciper som de äldre eleverna, men med instruktionsmetoder som passar bäst för denna åldersgrupp.
  • Varje elev övar på att sätta mål och förstå kraften i att uppnå resultat när de avancerar genom graderna.
  • Eleverna får en rolig och engagerande miljö där de kan lära sig livsfärdigheter som de kommer att använda när de växer upp och går vidare till de äldre grupperna.
Plusprogram

Plusprogrammet är för er som vill träna mer. Här ingår fys, mitsträning, sparring och Legacy (se nedan), alla pass som är markerade med ett + i schemat ovan. För samma kostnad kan ni själva välja om ni vill gå på alla extraträningar eller bara några. Observera att man måste delta i de ordinarie träningarna för att få gå plusprogrammet.

Legacy

Legacy erbjuder medlemmar möjligheten att nå nya höjder i deras kampsportsträning, karaktärsutveckling och ledarskapsfärdigheter.

  • Eternal Grand Master Lee hade en vision att alla som tränar med ATA även ska nå framgång i livet. Oavsett om du vill bli läkare eller instruktör kommer detta program att så fröna för att hjälpa dig lyckas i vilken karriär eller bana du önskar.
  • För de som är intresserade av en karriär inom kampsport, är detta program avgörande för att tillhandahålla de nödvändiga verktygen och resurserna för att guida dig genom processen.

I Legacyprogremmet erbjuder vi ledarskapsutbildning, fler vapen och mer avancerad vapenträning, mer spektakulära sparkar och mycket mer. 

Adress

Källbybadet, Badarevägen, Lund (huset till höger om ni tittar mot ingången till badet, gå runt hörnet så hittar ni dörren). 

Det finns gott om parkeringsmöjligheter, glöm inte att betala.

https://www.google.se/maps/place/Badarev%C3%A4gen,+Lund/@55.6894457,13.1711035,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x465397e3ba32233d:0xf34e48ae9db54bcd!8m2!3d55.6894457!4d13.1732922

Tävlingsgruppen

Är du sugen på att tävla? Vår klubb är den enda i Sverige som tränar Songahm taekwondo, men för den som är sugen att tävla i sparring erbjuder vi möjligheten att tävla i Olympisk taekwondo. Här kan alla tävla, från nybörjare till avancerade. Vi är en grupp som tränar tillsammans, umgås och stöttar varandra under tävlingarna.