SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds Songahm Taekwondo Klubb
Ragnar Wernersson
Jag heter Ragnar. För närvarande bor jag och min familj i Malmö där jag också jobbar som programmerare. Jag gick med i klubben 2002 och gick sedan med i instruktörsprogrammet ett par år senare. 2010 blev jag certifierad instruktör och fyra år senare tog jag 4:e dan svart bälte. Jag har även flerårig erfarenhet av styrelsearbete, både som ordförande och vanlig ledamot, i klubben.

Att utvecklas som kampsportare samtidigt som jag har haft möjlighet att både lära ut till andra och vara med och påverka föreningens utveckling har varit, och fortsätter att vara, en fantastisk resa. Jag tycker att LSTK har en unik klubbanda; välkomnade och respektfull, samtidigt som vi erbjuder utbildade och kompetenta instruktörer.

Martin Nilsson

Jag heter Martin och är en av LSTK:s instruktörer i Taekwondo. Jag har över tio års erfarenhet med klubben som både elev och instruktör. Under gymnasietiden läste jag programmet barn- och fritid för att sedan läsa till högstadielärare på universitet.


För mig är klubben en härlig gemenskap som har hjälpt mig att bli bättre fysiskt samtidigt som jag har utvecklats som person och blivit en starkare och bättre människa. Dessa anledningar är varför jag valde att bli instruktör. Jag vill försöka ge tillbaka till andra elever det jag fick utav mina instruktörer samtidigt som jag får en chans att utveckla min egen undervisning och mitt ledarskap. Förutom att vara aktiv i både klubben och vår styrelse spenderar jag delar av min fritid med att läsa, spela brädspel och umgås med familj och vänner.


Instruktörs-nivå: Certifierad instruktör

Rank: 3:e Dan (Svart bälte)